20.9.2011

Velourtakki Ottobren malliin

Ottobre-lehden 4/2011 kannessa oli harmaa neuletakki, johon iskin silmäni heti, kun hain lehden postilaatikosta. Ihanan reipas nauravainen tyttö lehden sisäsivulla harmaassa takissa, jossa oli hauskan erikoiset taskunsuut, jäi vaivaamaan mieltä, joten piti hankkia kankaat ja yrittää saada aikaiseksi edes jotain vastaavaa.

Kuva ei tee oikeutta ihanalle harmaalle velourkankaalle, jonka löysin Raisiosta Linnan-Palasta. Johtuuko sitten kamerasta vai kuvaajasta jääköön lukijan päätettäväksi... Harmaa resori ostettu samasta kaupasta. Napit korvasin kotoa laatikosta löytyvillä kam-nepeillä.

Hauskat taskunsuut aiheuttivat ompelijalle päänvaivaa. Miten päin taskupussi oikein pitikään laittaa ja miten sen ompelen. Lopulta toisella yrittämällä meni jo oikein, ja sanotaanhan, että virheistä oppii parhaiten.

Pienin koko takin kaavoissa oli 104. Pienemmän olisin tehnyt, jos olisin osannut oikeassa kohdin kaavaa pienentää. Nyt takki jäi kaappiin odottamaan kasvupyrähdystä. Taskut saivat sovitusvaiheessa hymyn mallin kasvoille ja kädet sujahtivat taskuihin heti :)

3 kommenttia:

  1. Upea!

    Ja hienosti skannattu ja kuvaa käsitelty. Itselläni on vain Gimp enkä pääse edes alkuun. On liian hiano ohjelma...

    VastaaPoista
  2. Selailin koko blogisi läpi ja sain kivasti ideoita ja kaavavinkkejä :)

    VastaaPoista