11.5.2010

Vaihtoehto lahjapaperille

Saimme kutsun naapurin pojan 2-vuotisjuhlille. Halusin ommella jotain lahjaksi, mutta aika ja ideat loppuivat kesken. Tässä lopputulos: Päivänsankari sai lahjaksi Lego Dublo poliisiauton lelukassissa.

Kankaat löytyivät valmiina kotoa. Olisin halunnut tehdä kassin tummansinisestä kankaasta, mutta sopivaa tukevaa kangasta ei löytynyt ja piti tyytyä ruskeaan. Ruskea kangas on aikanaan ostettu sängynpäällistä varten, josta osa jäi ompelijalta käyttämättä. Painettu mansikka-auto valkoisella pohjakankaalla on Ikean lastenkankaita, josta tein minimimmin huoneeseen verhot. Kankaassa on paljon erilaisia mitä kummallisempia autoja - porkkana-auto, kahvikuppiauto, kenkäauto...

Kassin mitotin legolaatikon mukaan niin, että paketti mahtui hyvin lahjakassiin. Tein kassiin sisäpuolelle neppikiinnitteisen taskun pikkuleluille. Kassin saa suljettua kahdella nepillä.

Toivottavasti kassille on käyttöä. Jos ei pikkuherran lelu- tai kylä- tai uimakassina niin sitten äidin varakauppakassina... Miksei mansikka-autolla voisi huristella vaikka kesätorille mansikka- ja herneostoksille!

2 kommenttia:

  1. Onpas kiva kassi ja ihan mieletön tuo autokangas!

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva idea! Varmasti tykätympi kuin lahjapaperi ja tuolle tosiaan on käyttökohteita vaikka kuinka.

    VastaaPoista