13.12.2009

Minimimmin mamman neppari-imut osa II

Pikkujoulujen jälkimainingeissa valmistui muutama minimimmin mamman neppari-imu. Ensimmäinen minimimmin mamman neppari-imu on toiminut hyvin - nopea kuivumaan ja helppo käyttää, kun kaikki osat valmiiksi samassa paketissa - joten päätin ommella niitä muutaman lisää.

Näissä imuissa on kuorikankaana kaksinkertainen valkoinen flanelli. Kuvassa alimpana imukerroksena on mikrokuitufroteeläppä kaksinkertaisesta kankaasta. Mikrokuidun päällä on kaksi bambuläppää, joissa kummassakin kaksi kerrosta bambufleeceä. Imu suljetaan kahdella kam-nepillä.

Turhien paksujen saumojen välttämiseksi kaikki reunat on ommeltu saumurilla. Imujen reunat on osin porrastettu, jotta ne istuvat vaippaan paremmin eivätkä imut erotu niin selvästi vaatteiden alta. Pikkujouluista ja tonttulakin ompelusta muistuttavat imujen saumojen punaiset ompelukoneen langat...

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla että toimii, täytynee alkaa ihan tosissaan suunnittelemaan vastaavaa! Miten vaan se motivaation löytäminen joihinkin asioihin on niiiiin vaikeaa.. :) Edelleen täytyy sanoa, että vau, kun joku jaksaa näitä ideoida!

    VastaaPoista