1.2.2010

Velourliivit kevääksi

Pitkästä aikaa olen ehtinyt ompelemaan jotain, minkä haluan täällä esitellä. Ruskeasta ulkoilukankaasta ommeltuja auton takapenkin suojia ja omppu-pulista tehtyä vaippapussia kun en viitsinyt kuvata ja julkaista...

Velourliivit on tehty Ottobre-lehden 1/2010 Selleri velourliivin kaavaa mukaillen. Vihreä liivi kokoa 62 on ommeltu ilman vuorta, laitoin vuoren vain huppuun ja vetoketjun sijaan liivin kiinnitys on luonnonvalkoisilla kam-nepeillä. Taskut jätin pois ja alareunaan ompelin tehosteeksi resorin. Limenvihreä velour, resori ja luonnonvalkoinen ruskeapilkullinen ohut trikoo on ostettu Jätti-Rätistä.

Suklaanruskea liivi kokoa 92 on kokonaan vuoritettu. Tällä kertaa päätin harjoitella vuoren ompelua niin, että kaikki saumat jäivät vuoren alle. Aivan kaikkea en lehden ohjeesta ymmärtänyt, mutta lopulta onnistuin ompelemaan kaikki saumat piiloon. Liivin voi siis halutessaan kääntää :) Ottobren ohjeesta poiketen tässäkin liivissä on käytettä kam-neppejä.

Suklaanruskea velour on ostettu Kestovaippakaupasta. Vaaleanpunainen ohut trikoo, jossa ruskeita pilkkuja, tarttui mukaan Jätti-Rätistä. Hennon vaaleanpunaiset kam-nepit noudettiin Naantalista Pikku-Auringosta.

2 kommenttia:

  1. Ompelujälkes nyt niin siistiä, mikään ei täs mätä. Kohta luullaan kaupan vaatteeks, virhe seuraavaks jätä ;O).

    Ajatella miten kangas kaupan hyllylle unohtunut, näin on sinun käsissäsi prinsessalle muuntunut!

    VastaaPoista
  2. Tulipas kivoja liivejä :).
    Ihanat väriyhdistelmät!

    VastaaPoista