2.11.2009

Vauvalahjoja

Ystävieni vastasyntyneet ovat viime aikoina saaneet lahjaksi itsetehtyjä paketteja.

Tässä vauvalahjassa jotain äidille, jotain sisarille ja tietysti vauvalle itselleen. NB-koon sisävaippa vaaleansinistä velouria ja Nalle Puh -kuvioista trikoota, sisäpinta bambua ja imuna mikrokuitua. Vaipassa kiinteä läppä ja neppikiinnitys. Äidille piparikukkaa ja neutraalia beigeä liivinsuojien kuosina. Isosisko ja isoveli saivat heijastimet. Isälle paketissa oli kahvipaketti, mutta se jäi pois kuvasta.

Pikkuinen prinssi sai vaaleansinisestä velourista ja resorista ommellun pipon ja pari ruokalappua, joista toinen öttömönkiäisistä ja toinen vahakankaasta. Kokonaisuuden viimeistelivät pari pilttipurkkia ja vauvalusikat, jotka muuttavat väriään ruuan ollessa liian kuumaa. Tämän lahjan saaja oli jo ehtinyt aloittaa kiinteiden syömisen, kun tavattiin ensimmäistä kertaa.

Sukulaispojan pakettiin päätyivät safarikuosinen ruokalappu neppikiinnityksellä sekä äidille muutamat bambua ja pulia olevat liivinsuojat.

2 kommenttia:

  1. Onnea uudelle blogille! Vasta muutama päivä sitten sain kutsun lukijaksi ja nyt jo kiinnostavia ratkaisujasi tutkaillessa kuluu tovi jos toinenkin: kuivaliina kätevästi poikittain, neppari-imut, kuminauhasäätö vyötäröllä... Keksipäs istuva housuvaippa pikku vipeltäjälleni. Villahousut ovat hyvä apu, mutta kun pitäisi ehtiä se imukin päälle pukea. Jatkoa odotellessa...

    VastaaPoista
  2. Onpas hyvä joululahjaidea noi heijastimet :).

    VastaaPoista